Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Philadelphia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Philadelphia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Philadelphia mini-gids

Autoverhuur Philadelphia
Autohuur Philadelphia

Philadelphia is gelegen ten oosten van de Verenigde Staten – in Pennsylvania – en hebben een iets meer dan 1,5 miljoen mensen. Opgericht in 1682, en had in een lange periode van grote politieke betekenis en invloed.

Onder de historische attracties van Philadelphia is Independence Hall – ook bekend als de Pennsylvania State House (gebouwd halverwege de 1700’s) – de meest bekende. De Amerikaanse koloniale regering die hier bij de Verklaring van Onafhankelijkheid was 4 gelezen Juli 1776. De tijd is nu zoals het toen heette het – Liberty Bell (“Liberty Bell”) – is nu een Amerikaanse National Treasure (gegoten in Londen in 1752).Zowel het gebouw en de klok is op de UNESCO World Heritage List.

Het Congres Hall (gebouwd +1787 tot 1.989) is een van de historische monumenten van Philadelphia. Hier was de US Congress haar reguliere vergadering plaats in de periode 1790-1800.

Anders dan Philadelphia, een aantal interessante galerieën, musea en andere culturele instellingen – met inbegrip van de huidige Philadelphia Museum of Art, dat is een van de grootste kunst-Amerika musea.

grootste luchthaven van Pennsylvania – Philadelphia International Airport – ligt op ca.. 12 km ten zuidwesten van de stad.