Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Phoenix Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Phoenix Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Phoenix Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Phoenix Luchthaven
Autohuur Phoenix Luchthaven

Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) is gelegen op 5 mijl van Phoenix en is de grootste luchthaven in Arizona.Er zijn goede busverbindingen tussen Phoenix en de luchthaven, en in 2013 een nieuwe Airport Express zal worden afgerond. De autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven zijn Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National en Thrifty.

39.891.193 passagiers gebruik van de Phoenix Airport in 2008 waardoor het een van de 20 grootste luchthavens in de wereld in termen van het aantal passagiers.Het is de belangrijkste hub voor Great Lakes Airlines en US Airways. British Airways is de enige onderneming die vliegt naar bestemmingen buiten de Verenigde Staten, dat wil zeggen, in Londen. De luchthaven heeft drie terminals, dat is een pendelbus tussen.

Er zijn verschillende restaurants, bars, cafes en winkels op de luchthaven duty free shop bevindt zich op Terminal 4 Andere faciliteiten zijn geldautomaten, draadloos internet, een speciale service voor huisdieren, een kapel, een kapsalon en de Phoenix Airport Museum, waar meer dan 500 kunstvoorwerpen heeft. Hilton Phoenix Airport is gelegen nabij de luchthaven heeft een business center.