Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Phoenix

Als u Phoenix wilt bezoeken voor uw volgende vakantie en u zoekt een makkelijke manier om alle interessante plekken te bereiken, hoeft u zich geen zorgen te maken. U vindt namelijk een aantal betaalbare autoverhuurbedrijven in de stad. U kunt ook gebruik maken van de autoverhuurdiensten die online beschikbaar zijn om uw favoriete auto te huren. 

Phoenix gids

Autoverhuur Phoenix
Autohuur Phoenix

Phoenix is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Arizona. Het is de dichtstbevolkte stad van de staat en in 2018 telde de stad 1.660.272 inwoners. Het is de vijfde meest bevolkte stad van de VS en het is de enige hoofdstad van een staat met meer dan een miljoen inwoners. De stad werd gesticht in 1867, toen ze deel uitmaakte van een landbouwgemeenschap. In 1881 was Phoenix zo groot geworden dat het als stad werd erkend en in 1889 werd het de hoofdstad van het grondgebied van Arizona. 

Aangezien Phoenix aan de noordoostelijke rand van de Sonoran-woestijn ligt, ondervindt het ook een warm woestijnklimaat dat door de twee rivieren en de vele kanalen in de regio wordt getemperd. De stad heeft milde winters en hete zomers en ligt in een van de zonnigste regio’s ter wereld. De stad registreert jaarlijks gemiddeld meer dan 3500 uren zonneschijn. De gemiddelde maximumtemperatuur in de zomer in deze stad is 38°C, maar deze kan oplopen tot gemiddeld 43°C. In 1960 werd een recordhoogte van 50°C opgetekend. 

Phoenix heeft een aantal podiumkunstencentra, musea en talrijke galerieën voor beeldende kunst en ligt dicht bij een aantal Nationale Monumenten- en Parkgebieden. Door het zonnige klimaat is de stad een populaire toeristische bestemming. Er is een verscheidenheid aan attracties en het is ook populair door de beschikbaarheid van een waaier van outdoor-activiteiten, in het bijzonder golf. In de stad vindt u naast cactussen en palmbomen een scala van door de mens gemaakte architectonische bouwwerken, variërend van traditionele tot moderne gebouwen. 

Dankzij het klimaat en de natuurlijke omgeving van de stad vindt u tal van interessante bezienswaardigheden. Zo zijn er plaatsen als Phoenix Zoo, South Mountain Park en de Phoenix Botanische Tuin in de stad. In de buurt kunt u plaatsen van bijzonder natuurschoon en historisch belang bezoeken, zoals het Nationaal Monument Agua Fria, de Geschilderde Woestijn, het Kasteel van Montezuma en nog veel meer. Als gevolg daarvan vindt u zeker een breed scala aan activiteiten en een groot aantal plaatsen die u kunt bezoeken in de stad en haar omgeving. 

Op ontdekking met uw huurauto

In Phoenix zijn er veel leuke activiteiten en plaatsen om te bezoeken. Een van deze interessante plaatsen die u kunt bezoeken in de stad is Camelback Mountain. De berg is 825 meter lang en heeft de vorm van het hoofd en de bult van een knielende kameel. Het is een perfecte bestemming voor verschillende buitenactiviteiten zoals wandelen. De reis van 18,99 km (11,8 mijl) tussen Phoenix International Airport en de berg duurt ongeveer 19 minuten met uw huurauto. 

Een andere geweldige plek die u gemakkelijk kunt bezoeken als u een auto huurt, is het Phoenix Art Museum, dat zijn oorsprong vindt in 1912, toen Arizona de 48e staat werd. Hoe dan ook, het museum werd pas in 1959 geopend. Het heeft een uitgebreide collectie moderne kunst van verschillende grote kunstenaars zoals Picasso, Georgia O’Keeffe, Henry Moore en ga zo maar door. Het museum ligt op ongeveer 7,72 km van de internationale luchthaven van Phoenix en u kunt er met een huurauto binnen 10 minuten zijn. 

Phoenix heeft een verrassend nachtleven waar u van kunt genieten tijdens uw verblijf. Er zijn verschillende bars en restaurants die u tijdens uw verblijf kunt bezoeken. Een van de populaire bars die u kunt uitproberen is de Valley Bar in North Central Avenue. De bar ligt ongeveer op 6,27 km afstand van de luchthaven en ongeveer 11 minuten rijden met een huurauto. 

Luchthavens

Er zijn verschillende vliegvelden in Phoenix, maar de drukste luchthaven in de stad is de Phoenix Sky Harbour International Airport. Deze luchthaven is verbonden met een groot aantal lokale en internationale bestemmingen. Enkele van de meest populaire bestemmingen zijn Londen, Rome, Valencia, Venetië, en ga zo maar door. 

Andere vliegvelden die u in Phoenix vindt, zijn onder meer de Phoenix Deer Valley Airport, Phoenix Goodyear Airport en Sundance Discount Airport. Daarnaast vindt u op de vliegvelden een breed scala aan autoverhuurbedrijven. Enkele van de populaire autoverhuurbedrijven zijn Dollar, Enterprise, Fox, Hertz, Budget, Avis, enzovoort. 

Voordat u een autoverhuur service kiest, is het aanbevolen dat u hun algemene voorwaarden doorleest, zodat u een grondig begrip van hun beleid heeft. Op die manier zal u geen enkel probleem tegenkomen tijdens het rijden in de stad of extra kosten maken voor het overtreden van hun voorwaarden en condities. 

Verkeer

Phoenix heeft een uitstekend wegennet en alle wegen zijn in goede staat. Net als de meeste steden heeft Phoenix verschillende snelheidslimieten voor verschillende soorten wegen. Op snelwegen is de snelheidslimiet vastgesteld op 55 mph (88 km/u), 25 mph (40 km/u) voor woonwijken en lokale straten, en 15 mph (24 km/u) voor steegjes. Zolang u zich aan de snelheidslimieten houdt, heeft u geen probleem met het rijden in de stad. 

Om te genieten van het rijden in de stad, kan u best de spits vermijden die zich situeert tussen 7 en 9 uur ’s morgens en tussen 17 en 18 uur ’s avonds. Daarnaast vindt u in de stad verschillende parkeermogelijkheden zoals parkeerplaatsen, garages, parkeerplaatsen langs de weg, private parkings, enz.