Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sanford

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sanford zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sanford mini-gids

Autoverhuur Sanford
Autohuur Sanford

Sanford is – volgens de Amerikaanse normen – een kleine stad met circa. 50.000 inwoners. Het is het administratieve centrum van Seminole County, Florida, en is ca.. 32 km ten noorden van de veel grotere stad Orlando.

In het gebied rond Sanford, een aantal exploitanten die reizen organiseren met de zogenaamde “airboats” op de rivieren en meren. Een “airboat is een platbodem – aangedreven door de lucht propellers, waardoor de boot te nemen in zeer ondiep water (ook in moerassen). Anders zijn er diverse attracties gezinsvriendelijke in en rond de stad – met inbegrip Central Florida Zoo & Botanical Garden, Pretpark Fun wereld (waar de buurt kan ook een bezoek aan de grote, permanente rommelmarkt Rommelmarkt World) -, alsmede wetenschappelijke en activiteitencentrum Seminole State College Planetarium.

Anders is het meer bezienswaardigheden musea in Sanford – en je moet ook de behandeling van de bezoekende Wayne Densch Arts Center, een gerestaureerd vaudeville theater waar het plaatsvindt uitvoeren van een aantal theater-en muziek-gerelateerde shows.

Luchthaven Orlando Sanford International Airport is gelegen net buiten het centrum van de stad Sanford, in zuidoostelijke richting.