Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Washington DC

Als je wilt genieten van een topervaring als toerist, dan is Washington D.C de volgende plaats die je moet bezoeken. De stad staat bekend om zijn verschillende monumenten en toeristische attracties. En wat het geheel nog beter maakt, is dat er heel wat autoverhuurbedrijven zijn. In dit artikel zullen we enkele van de geweldige plaatsen die je in de stad moet bezoeken uitleggen en hoe het huren van een auto werkt. 

Washington reisgids

Autoverhuur Washington DC
Autohuur Washington DC

Washington D.C. (District of Columbia) is de hoofdstad van de Verenigde Staten en ligt ten noorden van de Potomac-rivier. Het werd opgericht in 1791 en vernoemd naar de voormalige Amerikaanse president George Washington. Beschouwd als een van de rijkste plaatsen in het land, heeft de stad een oppervlakte van 68.4 vierkante mijl. De bevolking telt sinds 2018 meer dan 700 duizend en de stad staat op de 20e plaats van de meest dichtbevolkte steden in de VS. 

De stad heeft een stabiele economie en genereert inkomsten op verschillende manieren, waaronder het betalen van belastingen. De stad staat op de eerste plaats in de meest beveiligde grote steden in de VS en het heeft een BBP per hoofd van de bevolking van $ 181.222 in 2016. Washington DC is een van de meest bezochte steden ter wereld, met meer dan 20 miljoen toeristen per jaar. Het is ook de zetel van de federale regering van de Verenigde Staten en een belangrijke politieke hoofdstad van de wereld. 

Washington ervaart een vochtig subtropisch klimaat met koude winters die vaak gepaard gaan met lichte sneeuw. De zomers in de stad zijn meestal heet en vochtig, terwijl de lente en herfst mild zijn. De gemiddelde jaarlijkse sneeuwval in Washington is 15.5 inch (39 cm) en de temperatuur kan soms 32 graden bereiken. De stad heeft ook een rijke geschiedenis die wordt beïnvloed door de oorlog van 1812. Verder is de Engelse taal de officiële taal die in de stad wordt gesproken en de valuta die gebruikt wordt is Amerikaanse dollars. 

De inwoners van Washington zijn gastvrije en vriendelijke mensen met liefde voor kunst en buitenactiviteiten. De cultuur van de stad wordt sterk beïnvloed door de Amerikaanse federale overheid, en dit heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van verschillende culturele instellingen. Je vindt verschillende bezienswaardigheden en geweldige plekken om te verkennen in de stad. Afgezien daarvan, verschillende evenementen die het hele jaar door in de stad worden georganiseerd, waardoor het een interessante plek is om te zijn. 

Op ontdekking met je huurauto

Het Witte Huis is een van de belangrijkste attracties in de stad. Het is het officiële huis van de president van de Verenigde Staten en werd gebouwd door James Hoban in 1792. Je kunt een rondleiding door het Witte Huis volgen en meer leren over de geschiedenis. Een andere plaats om te bezoeken is het Capitool dat werd gebouwd in 1793. Het is de zetel van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden. Het interieur is gevuld met schilderijen die de Amerikaanse geschiedenis vertellen. Van het Witte Huis naar het Capitool is de afstand 2.9 mijl (4.6 km) en de rijtijd is 9 minuten. 

Het Lincoln Memorial is een andere bekende plek om te bewonderen. Het is een van de grootste werken van beeldhouwer Daniel Chester French. Het monument bevindt zich aan het einde van het winkelcentrum, op korte afstand van het Washington Monument. Het werd opgericht om de dood van president Abraham Lincoln te eren en is uitgegroeid tot een van de populaire toeristische trekpleisters van de stad. Je kunt ook de Vietnam Veterans Memorials bezoeken, een hoge muur met namen van Amerikaanse militairen die hun leven hebben verloren in de Tweede Wereldoorlog. Van Lincoln Memorial tot Vietnam Veterans Memorials is ongeveer 0.1 mijl (0.16 km) en duurt slechts een minuut rijden. 

Als historische dingen meer je interesse wekken, is het National Air and Space Museum een ​​goede plek om te verkennen. Het is een van de populairste musea ter wereld met een verzameling historische vliegtuigen, waaronder de originele Wright Brothers Flyer uit 1903. Naast de exposities is er ook het Albert Einstein Planetarium, een IMAX-theater. Je kunt ook het National Zoological Park bezoeken als je van dieren houdt. Er zijn meer dan 2000 verschillende dieren, reptielen en vogels in de dierentuin. Van het museum naar de dierentuin duurt het ongeveer 15 minuten en de afstand is 5.6 mijl (9 km). 

Luchthavens

Washington D.C heeft in totaal drie luchthavens: de Washington Dulles International Airport, de Ronald Reagan Washington National Airport en de Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport. De luchthavens bevinden zich op strategische plaatsen in de stad en worden gebruikt voor zowel lokale als internationale vluchten. Afgezien daarvan worden er verschillende faciliteiten geboden, zoals geldautomaten, valutawissels, enzovoort. 

Enkele populaire bestemmingen waar mensen vanaf deze luchthavens naartoe reizen, zijn Las Vegas, Atlanta, Mexico en Orlando. Op elk van deze luchthavens vind je autoverhuurdiensten zoals Enterprise, Avis, Budget, Hertz en Alamo. Deze autoverhuurbedrijven zijn zowel lokaal als internationaal actief en hebben een vloot voertuigen die aan je behoeften kunnen voldoen. 

Een auto boeken bij deze autoverhuurbedrijven is eenvoudig. Je kunt een auto huren wanneer je op de luchthaven aankomt, of online boeken via hun website. We raden je aan te reserveren voordat je naar de luchthaven gaat, zodat je met zekerheid de auto hebt die je wilt. Belangrijk om in gedachten te houden, is dat je de huurvoorwaarden doorneemt en de auto inspecteert voordat je ermee vertrekt. 

Verkeer

Washington D.C heeft goede wegen met alle nodige voorzieningen zoals straatverlichting en verkeerslichten. De standaard snelheidslimiet op snelwegen is 88 km/u terwijl voor andere wegen 40.2 km/u geldt. In steegjes en schoolzones is de snelheidslimiet ingesteld op 24.1 km/u. Sommige delen van de stad hebben echter een iets andere snelheidslimiet voor sommige wegen, dus let altijd op de verkeersborden. 

Afgezien daarvan heeft Washington ook verschillende openbare parkeerplaatsen waar je een eerlijke prijs betaalt om je huurauto te parkeren. Als je geen openbare parkeerplaats kunt vinden waar je bent, kun je op straat parkeren, wat in bijna alle delen van de stad is toegestaan.