Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Abu Dhabi Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Abu Dhabi Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Abu Dhabi Luchthaven mini-gids

Abu Dhabi Luchthaven
Autohuur Abu Dhabi Luchthaven

Abu Dhabi International Airport ligt 32 km ten oosten van Abu Dhabi. Er is een bus tussen het vliegveld en Abu Dhabi per uur.Luchtvaartmaatschappij Etihad Airways biedt gratis vervoer voor de passagiers. Naast de diverse lokale autobedrijven zijn Budget, Europcar en Hertz vertegenwoordigd op de luchthaven.

In 2008 9.026.000 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Het fungeert als een uitvalsbasis voor verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Abu Dhabi Luchtvaart en Etihad Airways. De luchthaven heeft drie terminals en een vierde terminal te openen in 2012.

Abu Dhabi Airport heeft uitstekende winkelmogelijkheden en een breed assortiment van exclusieve tax-free goederen. Er is ook een goede selectie van cafes en restaurants, geldautomaten, apotheken en de gezondheidszorg.   Abu Dhabi Airport Hotel is gevestigd in Terminal 1 Het hotel beschikt over een business centre.