Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Abu Dhabi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Abu Dhabi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Abu Dhabi mini-gids

Autoverhuur Abu Dhabi
Autohuur Abu Dhabi

Abu Dhabi is de hoofdstad en de tweede grootste stad in de Verenigde Arabische Emiraten, dat grenst aan Saoedi-Arabië in het westen.De stad is ook de hoofdstad van een van de zeven emiraten in het land, Abu Dhabi, dat is het grootste emiraat in het land. Abu Dhabi grenzen tegenover de Arabische Golf en is gelegen aan de noordkant van het land, waar het land begint te veranderen in een punt. De bevolking van de stad waren ongeveer 860 000 in 2006.

Abu Dhabi wordt beschouwd als de rijkste stad ter wereld en de 26e worden duurste stad ter wereld, die voortvloeit uit, onder andere, oliemaatschappijen en toerisme.De stadsgrenzen met diverse pretparken en dierentuinen als Hili Fun City en Al Ain Zoo. Een van de mooiste ter wereld moskeeën Sheikh Zayed bin Sultan Al Nuhayyan moskee moet worden bezocht, en geregeld reizen voor enkele dagen per week.

Abu Dhabi International Airport ligt op ongeveer 30 mijl van het centrum.De luchthaven is de tweede grootste van het land met negen miljoen passagiers in 2008.