Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dubai Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dubai Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dubai Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Dubai Luchthaven
Autohuur Dubai Luchthaven

Dubai International Airport (DBX) ligt op 4 km ten zuidoosten van Dubai en is de grootste luchthaven in de Verenigde Arabische Emiraten. .Zowel de metro en bus zijn goede vervoersverbindingen te krijgen tussen de luchthaven en Dubai. Alle 16 verschillende bedrijven die een auto huren, met inbegrip van Hertz, Europcar en Sixt.

De luchthaven is een van de grootste in de wereld in termen van zowel vracht en passagiers, in 2009 was 40,9 miljoen passagiers naar de luchthaven.Het heeft drie terminals en het duurt ongeveer 10 minuten om te reizen tussen de terminals. De luchthaven is een hub voor reizen in het Midden-Oosten, de drie drukste bestemmingen (2009) zijn Bahrein, Teheran-Imam Khomeini, en Koeweit. Het is een hub voor verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Emirates Cargo Plus Aviation, Royal Jet-en Oost-SkyJets

Dubai Airport heeft een exclusief en modern design, en is een paradijs voor shopping. Er 5,4000 vierkante meter duty-free complex heeft 70 internationale prijzen gewonnen sinds de opening in 1983 als een van de eerste in het Midden-Oosten tax-free. Er zijn ook 25 verschillende restaurants – van eenvoudige tot exclusieve restaurants cafes. De luchthaven heeft, onder andere, business-en conferentiecentrum en een health center met zwembad, massage en een fitnessruimte. Dubai International Hotel is gelegen nabij de luchthaven.