Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dubai

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dubai zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dubai mini-gids

Autoverhuur Dubai
Autohuur Dubai

Dubai is een stad en hoofdstad van het emiraat van Dubai, dat is een van de zeven emiraten in het land van de Verenigde Arabische Emiraten. .Dubai is gunstig gelegen aan de westkant van de noordelijke tip kijkt uit over de Perzische Golf. Dubai is de grootste stad in het gebied en in 2008 de bevolking van naar schatting meer dan 2 000 000 Port Rashid is de belangrijkste haven invoer in het land.

De stad en het Emiraat heeft veel te bieden en beweren ze aan de ’s werelds grootste attracties aanwezig. Een van de meest beroemde bezienswaardigheden is de wereld, ’s werelds grootste verzameling van 300 eilanden voor de kust, die is gemaakt van zand en de vorm van de wereldkaart. Bovendien, borden met Dubai Ski Dubai is ’s werelds grootste kunstmatige skipiste en een van de grootste dierentuinen, Dubai Land. ‘S Werelds grootste wolkenkrabber Burj Khalifa werd afgerond in januari 2010 en de maatregelen 828 meter.

Dubai International Airport ligt op ca.. 4 km buiten Dubai, en in 2009 werd de luchthaven, de wereld is 17 grootste in het aantal passagiers.

Autohurengids.nl biedt autohuur op verschillende plaatsen in Dubai waaronder het beroemde hotel Burj Al Arab, Golden Sands, Hyatt hotel en het World Trade Center.Auto aangeboden cursus bij het Dubai International Airport.