Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cardiff Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cardiff Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cardiff Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Cardiff Luchthaven
Autohuur Cardiff Luchthaven – Foto: © Dr. Blofeld

Het vliegveld van Cardiff (CWL) ligt 19 km ten westen van Cardiff. Het draait zowel bussen en treinen tussen Cardiff en de luchthaven. De autoverhuur bedrijven die aanwezig zijn is de Nationale Alamo, Avis, Europcar en Hertz.

Ongeveer 1,6 miljoen passagiers bezocht Cardiff Airport in 2009. De belangrijkste basis voor bmibaby, Thomas Cook Airlines en Thomson Airways. 8 verschillende luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar 30 bestemmingen gelegen op Cardiff Airport.

Cardiff International Airport biedt vijf verschillende bars en cafes en diverse winkels. Andere faciliteiten omvatten conferentiezalen, VIP-lounge, baby / familiekamers, banketten en toeristische informatie. Ze zijn verschillende hotels in de buurt van de luchthaven, met inbegrip van de Holiday Inn Cardiff Airport Express.