Autoverhuur Wales

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Wales

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Wales zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Wales mini-gids

Autoverhuur Wales
Autohuur Wales

Wales is een schiereiland in het zuidwesten van Groot-Brittannië, en heeft 3 miljoen inwoners (2009). Het gebied wordt begrensd door Engeland in het oosten en de kust lijn naar het Kanaal van Bristol in het zuiden, St. George’s Channel naar het westen en de Ierse Zee in het noorden.Het eiland Anglesey in Noord-Wales, ook behoren.

Het landschap in Wales bestaat uit bergen, heuvels, vruchtbare valleien, meren en watervallen – en laaglanden langs de kust. De hoogste top is de sneeuw, dat is 1085 m.

Wales heeft een maritiem klimaat met koude winters en hete zomers. Het is overwegend koeler en natter in Wales dan in Engeland.

De hoofdstad Cardiff is gelegen in het zuiden van Wales, en heeft 320.000 inwoners.Cardiff is een belangrijke haven en heeft vele toeristische attracties. De meest populaire is Cardiff Castle en Castell Coch. De hoofdstad heeft ook enkele interessante musea, leuke winkels en een bruisend nachtleven met restaurants en pubs.

Andere belangrijke steden in Wales is SwanseaCamarthen, Newport, Merthyr Tydfil en Rhondda.

Wales heeft veel toerisme, en is bekend om zijn prachtige en ongerepte natuur. Het schiereiland heeft ook vele prachtige kastelen, een rijke geschiedenis en boeiende cultuur. De officiële taal van Wales is Engels en de Keltische taal Welsh.

Cardiff International Airport ligt op 20 km ten westen van de hoofdstad.

Autohurengids.nl biedt autohuur in Wales in de meeste grote steden. Selecteer de bestemming in de zoekmachine op en bestel een huurauto in 3 eenvoudige stappen.

Autoverhuur bestemmingen