Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cardiff

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cardiff zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cardiff mini-gids

Autoverhuur Cardiff
Autohuur Cardiff

Cardiff is de hoofdstad en grootste stad in Wales, en heeft 325.000 inwoners (2008).Het is gelegen in het graafschap Glamorgan in het zuiden van Wales – dicht bij de kust van het Kanaal van Bristol. Ongeveer 1 km van het centrum van Cardiff Bay – waterkant van de stad.

Cardiff is de belangrijkste commerciële centrum van Wales, en heeft ook vele culturele instellingen en sportarena’s. Cardiff heeft een compact centrum met een mix van de historische gebouwen en vernieuwende architectuur.

Enkele van de meest bezochte toeristische attracties in de stad is Cardiff Castle uit de Victoriaanse tijd, Castell Coch (“Rood Kasteel”) uit de jaren 1870, het National Museum Cardiff – waar u kunt zien een kunsttentoonstelling met werken vanMonet, Rodin en Picasso, alsmede het Wales Millennium Centre – geopend in 2004 en is een culturele bezienswaardigheid en centrum voor de podiumkunsten.

Anders, de stad heeft vele kunstgalerieën, de poppodia, parken en recreatiegebieden en een bruisend nachtleven met pubs, bars en nachtclubs. Cardiff is ook bekend om zijn uitstekende mogelijkheden om te winkelen, en heeft zowel kleine boetiekjes en grote warenhuizen.

Cardiff International Airport ligt op 20 km ten zuidwesten van het centrum en is de enige grote luchthaven in Wales.