Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Carmarthen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Carmarthen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Carmarthen mini-gids

Autoverhuur Carmarthen
Autohuur Carmarthen

De kleine stad van Carmarthen bevindt zich naast de rivier de Tywi en belangrijkste stad van het graafschap Carmarthen Shire. Carmarthen heeft ongeveer 20.000 inwoners, is een van Wales s ‘oudste steden.Met haar strategische ligging op 13 km van het Kanaal van Bristol, de stad was een van de belangrijkste in Wales in de Middeleeuwen.

De stad heeft een aantal culturele relikwieën bewaard gebleven, vele oude gebouwen en de ruïnes van een Normandisch kasteel. Dit is gelegen op een heuvel met uitzicht op de rivier de Tywi. Andere bezienswaardigheden is St. Peter’s Church uit 1000, de grote Romeinse amfitheater en het stedelijk museum, gelegen op een paar kilometer buiten het centrum, en de lokale geschiedenis vertoont met inbegrip archeologische artefacten en schilderijen.

De Gwili Railway is een attractie in Carmarthen. Dit is een voormalige spoorlijn van Carmarthen naar Aberystwyth is heropend voor het toeristisch verkeer. De oude stoommachine loopt via een mooie beboste vallei is een populaire excursie voor de lokale bevolking en toeristen.

Picton Monument (oorspronkelijk uit 1828) is een beroemde trekpleister in de stad. Het monument is 75 meter hoog en is gemaakt ter nagedachtenis aan Sir Thomas Picton –   die stierf in de Slag bij Waterloo in 1815.Monument gezien vandaag is een reconstructie uit 1988.

Carmarthen heeft ook diverse golfbanen, mooi winkelcentrum en een botanische tuin. Ca. 56 km ten westen van het centrum, pretpark, Oakwood (door Pembrokeshire), en is een attractie voor het hele gezin.

De dichtsbijzijnde internationale luchthaven ligt op Cardiff International Airport, ligt 109 km ten zuidoosten van Carmarthen.