Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Swansea

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Swansea zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Swansea mini-gids

Autoverhuur Swansea
Autohuur Swansea

De kuststad van Swansea ligt op het Kanaal van Bristol in Zuid -Wales – net ten oosten van Gowerhalvøya in het graafschap Glamorgan.Swansea is de tweede grootste stad van Wales naar de hoofdstad Cardiff, met ongeveer 230.000 inwoners (2007).

Swansea centrum van de stad werd zwaar beschadigd door bombardementen tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog, en hebben daarom weinig historische gebouwen. Een van de overlevende gebouwen omvatten The Guild Hall – een complex van witte steen uit 1934 – die vandaag de dag herbergt de stad, waaronder het stadhuis.

De ruïnes van Swansea Kasteel uit de jaren 1200, de stad van de grote historische toeristische trekpleister.

In het centrum zijn diverse kapellen en kerken, het theater uit 1897, galeries, winkels, overdekte markt, restaurants, pubs en nachtclubs.

Heeft Swansea Bay 18 km van de kust, en op dit terrein is een jachthaven, diverse stranden, fietspaden, parken, golfbanen en diverse musea.National Waterfront Museum is een bezoekje waard – een lokale geschiedenis museum met interessante exposities.

Even ten westen van Swansea Bay is het voormalige vissersdorp van Mumbles, van wie bekend is een populaire toeristische bestemming. Mumbles staat bekend om haar mooie kustlijn en de stranden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Cardiff International Airport, gelegen 71 km ten oosten van Swansea.