Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Harrismith

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Harrismith zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Harrismith mini-gids

Autoverhuur Harrismith
Autohuur Harrismith

Harrismith is een charmant stadje, gelegen in het centrum van Zuid-Afrika – met name in het noordoostelijk deel van de provincie Free State (Free State).Harrismith werd opgericht in 1849 en heeft ongeveer 100.000 inwoners. Het is gelegen aan de voet van de prachtige Drakensberg bergketen.

Harrismith is een belangrijk commercieel en industrieel centrum, en is bekend om zijn vele kerken. De stad van de Town Hall – “Harrismith Town Hall” van 1907 is een van de bezienswaardigheden hier, evenals tot de belangrijkste straat “Warden Street.” De botanische tuin “Drakensberg Botanic Garden” is gelegen op 5 km ten zuiden van de stad, en is een veel bezochte attractie met planten alpine planten. Anders, Sterkfontein Dam (3de grootste dam in Zuid-Afrika) is een populaire ontmoetingsplek voor vissers en watersporters. Sterkfontein Dam ligt 25 km ten zuiden van Harrismith.

Bovendien, de stad golfbaan, en goede mogelijkheden voor outdoor-activiteiten – bijvoorbeeld. mountainbiken, klimmen en vogels kijken.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Durban International Airport, gelegen ca. 300 km van Harrismith – De kuststad Durban.