Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Durban Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Durban Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Durban Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Durban Luchthaven
Autohuur Durban Luchthaven

Durban Airport (DUR) ligt 18 km ten zuiden van Durban. Er zijn verschillende busmaatschappijen die rijden tussen Durban en de luchthaven. De auto vertegenwoordigd verhuurbedrijven zoals Avis, Budget, Imperial, Hertz, Europcar, Khaya, National, Sixt en Thrifty.

Van maart 2007 tot maart 2008 4,4 miljoen passagiers bezochten de Durban International Airport is de derde grootste in Zuid-Afrika. Naast de bestemmingen in Zuid-Afrika, een reis naar Dubai, Mauritius en Maputo van Durban.Het cijfer over het aantal internationale bestemmingen en passagiers is afgenomen in de afgelopen jaren.

Durban International Airport heeft een goede selectie van eet-en drinkgelegenheden en winkels. De luchthaven heeft ook geldautomaten, internet, VIP-lounge, conferentie stoelen, een postkantoor, een apotheek en een gebed. Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar veel logies en ontbijt in de buurt.