Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Johannesburg Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Johannesburg Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Johannesburg Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Johannesburg Luchthaven
Autohuur Johannesburg Luchthaven

Tambo International Airport (JNB), ook bekend als Johannesburg International Airport, gelegen 22 km ten oosten van Johannesburg. Er zijn minibussen loopt tussen het vliegveld en Johannesburg. De autoverhuurbedrijven zijn aanwezig op de luchthaven zijn Avis, Budget, Europcar, Hertz, Imperial, Khaya, National, Sizwe en Tempest.

19.440.000 passagiers bezocht Johannesburg Airport in 2007, en het is de drukste luchthaven in Afrika. De belangrijkste basis voor de South African Airways (SAA), evenals een aantal kleinere maatschappijen. De luchthaven is opgeknapt als gevolg van het wereldkampioenschap voetbal in 2010. Vanuit Johannesburg, een reis rechtstreeks naar ongeveer 32 bestemmingen wereldwijd, met inbegrip van steden in alle continenten.

Johannesburg Airport heeft veel van eet-en drinkgelegenheden en winkels. Andere faciliteiten omvatten kapel, moskee, bank, postkantoor, draadloos internet, business center, een medisch centrum. Transit Hotel is gelegen op de terminal, terwijl de 5-sterren Intercontinental Airport zon Hotel is gelegen in de buurt van de terminal.