Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Klerksdorp

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Klerksdorp zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Klerksdorp mini-gids

Autoverhuur Klerksdorp
Autohuur Klerksdorp

Klerksdorp in de North West Province van Zuid-Afrika en heeft ongeveer 175.000 inwoners (2009).De stad is het financieel en industrieel centrum in de provincie.

Klerksdorp werd opgericht in 1837 en in 1886 werd goud gevonden in de omgeving. Dit leidde tot een Gold Rush – waar duizenden goudzoekers naar de stad kwam.

Vandaag, de goudmijnen van de jaren 1880, een belangrijke toeristische attractie in de stad, waar Goudkoppie (Gold Hill) – gelegen nabij snelweg N12 – is een van hen.

Klerksdorp Museum is een populaire attractie. Het museum is gehuisvest in een gebouw dat dateert uit 1891 (die werd gebruikt als een gevangenis totdat de 1970’s).Hier kan je interessante tentoonstellingen van archeologische, geologische en culturele geschiedenis van objecten.

15 km buiten de stad dwaas Meintjies Nature Reserve, die meer dan 30 diersoorten en ca.150 verschillende vogelsoorten heeft.

De dichtsbijzijnde internationale luchthaven ligt op OR Tambo International Airport (voorheen Johannesburg International Airport).De luchthaven ligt op 177 km ten noordoosten van Klerksdorp.