Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Knysna

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Knysna zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Knysna mini-gids

Autoverhuur Knysna
Autohuur Knysna

De kustplaats Knysna is Zuid-Afrika West-Kaap provincie in de Indische Oceaan, en heeft ongeveer 76.400 inwoners.De stad is gelegen tussen de Outeniqua bergen en de zee – de “Knysna Lagoon. De prachtige lagune voegt zich bij de zee tussen twee landtongen, bekend als “The Heads”

Knysna is een charmante en populaire badplaats en heeft een warm klimaat bijna het hele jaar. In aanvulling op de zon en zwemmen, vissen, varen en watersport, de stad heeft ook veel natuurlijke en culturele attracties, evenals enkele van de beste golfbanen.

Knysna ligt ook in het hart van de schilderachtige en beroemde stuk weg “Garden Route” – met bossen, meren, bergen en de oceaan. Het is ook mogelijk om de oude stoomtrein “Outeniqua Choo-Tjoe” in delen van deze sectie.

De stad is beroemd om zijn prachtige oesters en verdeel de Oyster Festival ieder jaar in juli. Ook “Rasta Earth Festival” is een populaire jaarlijkse evenement voor toeristen en de lokale bevolking – met de viering van religie, cultuur en lifestyle.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Port Elizabeth International Airport, ligt 267 km ten westen van Knysna.