Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Port Elizabeth Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Port Elizabeth Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Port Elizabeth Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Port Elizabeth Luchthaven
Autohuur Port Elizabeth Luchthaven

Port Elizabeth Airport (PLS) is gelegen op zo’n 3 km buiten Port Elizabeth. Het is ook de naam “10 minuten Vliegveld” want het duurt minder dan 10 minuten rijden vanaf het vliegveld naar de stad. Er is een shuttle-bus tussen de luchthaven en de stad. De autoverhuurbedrijven zijn aanwezig op de luchthaven zijn Alisa, Avis, Budget, Europcar, Tempest en Imperial.

1.491.551 passagiers bezocht Port Elizabeth Airport in 2007. Zij dient slechts binnenlandse bestemmingen. De eerste vlucht ging naar Kaapstad in 1917.

Port Elizabeth Airport heeft een cafe en diverse restaurants en een paar winkels. Andere faciliteiten zijn het businesscentrum en ATM. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar er zijn verschillende pensions in de buurt.