Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Richards Bay

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Richards Bay zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Richards Bay mini-gids

Autoverhuur Richards Bay
Autohuur Richards Bay

Richards Bay is een klein kustplaatsje met 54.600 inwoners (2009), gelegen in het oostelijke deel van Zuid-Afrika. De stad behoort tot de provincie KwaZulu-Natal, en is gelegen aan de monding van de rivier Mhlatuze die uitmondt in de Indische Oceaan. De haven, die bestaat uit een 30 kvm2 lagune, is een van ’s lands grootste.

Richard Bay rondom de haven en heeft de status van een van de schoonste en meest ecologische steden in Zuid-Afrika. In het centrum zijn winkels en winkelcentra, bioscopen, bars en restaurants.

Richard Bay heeft een subtropisch klimaat met hete, vochtige zomers en milde winters. De stad de belangrijkste bron van inkomsten is het toerisme, en de lange mooie zandstranden en trekt veel vakantiegangers hier. Beach Alkant Beach is het meest populair, er zijn ook goede kansen surfen. Het is veilig om te zwemmen hier – als het wordt opgezet haigarn in de zee. Dolfijnen komen vaak dicht bij het strand, en de plaats heeft zijn eigen plaats op zoek naar de waarneming van dolfijnen.

In Port “Tuzi Gazi” is de meest luxe jachten, en deze haven is een ontmoetingsplaats voor zeilers uit de hele wereld.

Nemen van een reis naar het meer “Lake Mzingazi”, zijn er sub-tropische vegetatie en ongebondenheid – met krokodillen, nijlpaarden, flamingo’s en honderden verschillende vogelsoorten. Het meer is gelegen op 8 km ten noorden van Richard Bay.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Richard Bay Airport, gelegen 12.7 km ten noorden van het centrum. De luchthaven heeft vooral binnenlandse vluchten naarJohannesburg