Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Boden

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Boden zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Boden mini-gids

Autoverhuur Boden
Autohuur Boden

Boden is gelegen in Norrbotten, het noorden van Zweden, en heeft ongeveer 28.000 inwoners.De stad is een belangrijk spoorwegknooppunt en is tevens het grootste en belangrijkste militærby Zweden.

Boden is omgeven door bergen, waar je ’s winters goede sportfaciliteiten. De recreatieruimte Bjørknes gelegen in de stad biedt diverse recreatieve activiteiten zoals buitenzwembad, overdekte schaatsbaan, een voetbalveld en tennisbanen.De stad heeft ook uitstekende faciliteiten voor golf, vissen, paardrijden en kanoën, en in het centrum vindt u bioscopen, theaters, winkels en winkelcentra.

Een van de grootste toeristische attracties in Boden, de Noord Pool – een combinatie van water-park, zwembad en relaxruimte met glijbanen en zwemactiviteiten voor het hele gezin.

Ca. 5 km ten westen van het centrum Boden Fortress – Rödbergsfortet – die tevens een belangrijke toeristische attractie. Rödbergsfortet is onderdeel van een groter kasteel complex (gebouwd tussen 1903 tot 1908), en u kunt een rondleiding.

Armed Forces Museum in Boden is ook zeker een bezoekje waard, waar je inzicht te krijgen in de Zweedse defensie geschiedenis vanaf het einde van de jaren 1800 tot heden. De tentoonstelling biedt een dergelijke uniformen en voertuigen oorlog.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Luleå Airport, gelegen 42 km ten zuidoosten van Boden.