Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Luleå Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Luleå Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Luleå Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Luleå Luchthaven
Autohuur Luleå Luchthaven – Foto: ©

Luleå Airport (LLA) ligt ongeveer 7 km ten zuiden, zuidoosten van Luleå en dicht bij het dorp Kallax.Er is een pendeldienst naar de luchthaven tussen Luleå en de luchthaven. Er zijn vier autoverhuurbedrijven gevestigd in de aankomsthal zijn er Hertz, Avis, Europcar en Budget.

995.581 passagiers bezocht Luleå Airport in 2008, waarvan 6 is de grootste luchthaven in Zweden. Vanaf Luleå kan er een primaire reizen naar bestemmingen in Zweden, en heeft een directe verbinding met zes verschillende bestemmingen. In de zomer zijn er meerdere chartervluchten naar landen aan de Middellandse Zee vanuit Luleå. De luchthaven werd geopend in 1941 als militair vliegveld.

Luelå Airport heeft een restaurant / cafe en een tax-free shop. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, ATM, en VIP-kamers die geschikt zijn voor conferenties.

De luchthaven website adverteert ook voor een speciale service voor degenen die willen trouwen op de luchthaven en rondleiding. Er zijn geen hotels op het Luleå Airport.