Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Falköping

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Falköping zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Falköping mini-gids

Autoverhuur Falköping
Autohuur Falköping – Foto: © Harri Blomberg

Falköping gelegen in Västra Götaland County, die is gelegen in het zuidwestelijke deel van Zweden. De stad heeft ongeveer 16.000 inwoners en ligt tussen de twee bergplateau – Ålleberg (330 m) en Mösseberg (324 m).

Falköping gelegen op 150 km ten noordoosten van de grotere kuststad Gotenburg.

In het centrum is een voetgangersgebied “Storgatan”, met winkels en cafes, en Stora Torget is een gezellige ontmoetingsplaats, waar de fontein “Venus in de badkamer” van de 1931’s. Een weinig ten zuiden van Stora Torget vinden Gamla Stan – met zijn kleine huisjes uit de jaren 1800. Anders, de stad heeft vele kunstgalerieën en een theater.

Van de toeristische attracties van de stad zijn misschien Falbygdens Museum het meest populair zijn. Dit is een lokale geschiedenis museum met tentoonstellingen van artefacten uit de Steentijd tot de jaren 1800.

De stad stenen kerk uit 1100 – “St. Olof Kerk” is een bezoek waard. Sommigen zullen waarschijnlijk stoppen met Lennart Magnusson Motorcykelmuseum – waar 120 motorfietsen uit verschillende tijdperken zijn op het display.

Voor degenen die willen zwemmen, kan “Odenbadet in Falköping bieden zowel outdoor en indoor zwembad.

Mösseberg heeft diverse attracties, zoals een kleine dierentuin met konijnen, pauwen en ganzen alsmede Mösseberg toren – dat is 35 meter hoog, en geeft de bezoeker een prachtig uitzicht over de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Jönköping Airport, gelegen 70 km ten zuidoosten van Falköping. Vanaf hier zijn er rechtstreekse vluchten naar Stockholm – Arlanda.