Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Helsingborg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Helsingborg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Helsingborg mini-gids

Autoverhuur Helsingborg
Autohuur Helsingborg

Helsingborg ligt in Skåne, Zuid-Zweden en heeft 92.000 inwoners (2007).De stad is gelegen waar de zee het gebied tussen Zweden en Denemarken – Öresund – op z’n smalst. Zee-gebied ligt op slechts 4 km lang, en er is een veerdienst tussen Helsingborg en de Deense stad Helsingør sinds 1892.

Helsingborg heeft een rijke culturele aanbod en entertainment – met musea, theater-en concertzaal.In   centrum is ook de 35-meter hoge kasteeltoren Kärnan uit de jaren 1300 – een overblijfsel van het oude fort site.Kärnan is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, en vanaf de top van de toren heeft een fantastisch uitzicht over de stad.

Andere toeristische attracties zijn in Helsingborg St. Mary Kerk vanaf 1100 eeuw in romaanse stijl, klop Cultuur – een architectonische bezienswaardigheid, waar ook exposities, muziek-scene, VVV-agentschap en restaurant, Fredriksdal lucht museum – met haar culturele en historische gebouwen en de botanische tuin, Sofiero Castle en Castle Park, en Tropikariet – waar de hele familie Voor meer informatie over exotische dieren.

Anders, de stad heeft prachtige stranden, mooie parken en pleinen, alsmede goede winkels.

Ängelholm – Helsingborg Airport ligt op 34 kilometer ten noorden van de stad, en heeft rechtstreekse vluchten naar Stockholm.