Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Jönköping

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jönköping zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jönköping mini-gids

Autoverhuur Jönköping
Autohuur Jönköping

Jönköping ligt in het zuidoostelijk deel van Zweden, en is de provinciale zetel van Jönköping.De stad vormt het noordelijke deel van het landschap van Småland. De voormalige onafhankelijke stad Husqvarna   vandaag is een stad van Jönköping.Jönköping, gelegen aan de zuidelijke einde van de Padded – het grootste meer van Zweden de tweede plaats heeft 126.100 inwoners (2009), en bij het centrum wonen ongeveer 80.000 inwoners.

De stad heeft een rijk cultureel leven met musea, galeries, theaters en concertzalen. In het centrum is aangenaam voetgangersgebied met winkels, cafes en restaurants. Enigszins off-centrum is ook het winkelcentrum A6 Center, die heeft meer dan 75 winkels.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties in Jönköping is: Sofia kyrkan uit 1888, het stadhuis uit 1699, Openluchtmuseum, John Bauer Museum, match museum, radio museum en stadspark – dat is een groene oase in het centrum met een speeltuin, minigolf, vogel museum en een mini-dierentuin.

Jönköping Science Center – een populaire science center met interactieve tentoonstellingen, zijn een grote attractie voor het hele gezin.Hetzelfde Rosenlundsbadet – de stad waterpark.

Een andere bezienswaardigheid in Jönköping is Vätterstranden – een prachtig strand in het centrum. Het is ook mogelijk om een rondvaart met de M / S Nya Skärgården Padded op het meer.

Luchthaven van de stad – Jönköping Airport – ligt 15 kilometer ten zuidwesten van het centrum en heeft directe routes naar dergelijke Stockholm en Kopenhagen (Denemarken ).