Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lulelå

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lulelå zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lulelå mini-gids

Autoverhuur Luelå
Autohuur Lulelå – Foto: © Kurt Stüber

De kuststad van Luleå in het noord-oostelijk deel van Zweden aan de Botnische Golf, en heeft ongeveer 74.000 inwoners (2009).De stad is het administratieve centrum van Luleå gemeente en Norrbotten.

Luleå is opgericht in 1621 en staat bekend om haar prachtige riffen boerderij. De stad heeft ook een belangrijke haven en is een commercieel centrum voor de regio.

Enkele van de meest bezochte attracties in Luleå is: Norrbotten Museum – met tentoonstellingen op het gebied van kunst, cultureel en hedendaags, Culture House – in de kunst hal en concertpodium, Luleå Domkyrka uit 1887 in neo-gotische stijl, Technician Huis – een populair wetenschappelijk centrum voor het hele gezin met interactieve tentoonstelling en Planetarium.

10 km ten noorden van de stad is een toeristische attractie Gammelstad Kirkeby op een klein eiland in de rivier de Lule. De plaats is genoteerd op de UNESCO World Heritage List, en herbergt een stenen kerk uit de jaren 1300, omgeven door 400 oude houten huizen en een grote collectie van de kerk kamers en salons van de kerk.Vanwege de lange afstanden in het gebied moest naar de kerk bezoekers in hun tijd van verblijf, om alleen terug naar huis de volgende dag

Luleå Airport is ca. 10 km ten zuidoosten van het stadscentrum en de grootste luchthaven van Norrland.