Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nyköping

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nyköping zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nyköping mini-gids

Autoverhuur Nyköping
Autohuur Nyköping

Nyköping, die ongeveer. 40.000 inwoners, gelegen aan de Baltische Zee – ca. 100 km ten zuidwesten van Stockholm, – en is het administratieve centrum van Södermanland (Sörmland) County.Nyköping rivier stroomt door de stad. Nyköping werd een stad in 1444, maar is zelfs nog ouder – waarschijnlijk een van de oudste steden van Zweden.

Van de architectonische bezienswaardigheden S: t Nicolai kyrka, en Alla Helgona Kerk genoemd – zowel uit de jaren na 1200. Anders Nyköpinghus stad de belangrijkste attractie. Het was genoemd als Kastell / kasteel al in de 1100S – maar herbouwd het kasteel 400 jaar later. Kasteel Toren gebruikt door Sörmland Museum tentoonstellingen.

2 km ten zuiden van de stad de heer Arno Farm – vermeld als goederen in de jaren na 1200, maar herbouwd tot zijn huidige verschijning in 1863. Anders Nynäs Castle, 30 mijl ten noorden van Nyköping, een populaire toeristische attractie. Het is een paleis uit de Renaissance die oorspronkelijk werd gebouwd rond 1650, maar herstelde het gedeeltelijk herbouwd in de jaren 1860. Het kasteel is gelegen in een prachtig park.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Stockholm-Skavsta International Airport, ligt op 6 km ten noordwesten van Nyköping centrum.