Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Stockholm Skavsta Airport

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Stockholm Skavsta Airport zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Stockholm Skavsta Airport mini-gids

Autoverhuur Stockholm Skavsta Airport
Autohuur Stockholm Skavsta Airport – Foto: © Svens Welt

Stockholm Skavsta Airport (NYO) ligt op 100 km ten zuiden van Stockholm en 7 km van de stad Norrköping.Er is een bus tussen de luchthaven en de steden van Stockholm, SödertäljeNorrköping en Linköping. Europcar, Budget, Sixt, Hertz en Avis, de auto-bedrijven die gevestigd zijn op de luchthaven.

Ongeveer 2,5 miljoen passagiers bezoekt Stockholm Skavsta Airport elk jaar, en het is de 3 grootste luchthaven in Zweden. Het is vooral de low cost maatschappijen die de luchthaven als hub voor Ryanair. Ryanair biedt directe vluchten naar ongeveer 40 verschillende Europese bestemmingen.

Stockholm Skavsta Airport heeft een kleine selectie van winkels, cafe’s, bars en restaurants. De luchthaven heeft ook toegang tot internet, bank-en eerste hulp. Connetc Hotel is gelegen op de luchthaven, conferentiefaciliteiten. Het heeft ook Rezidor SAS Park Inn ligt vlak bij.