Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Östersund Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Östersund Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Östersund Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Østersund Luchthaven
Autohuur Østersund Luchthaven

Åre-Östersund Airport (OSD), ook bekend als de-Östersund Airport Frösön, gelegen op 11 km ten westen van Östersund en 94 km ten oosten van Åre. Er is een pendeldienst naar de luchthaven tussen Östersund en de luchthaven in verband met SAS vertrekken. Avis, Hertz en Europcar, de autoverhuur bedrijven die hun diensten aan te bieden op de luchthaven.

380 000 passagiers bezocht Östersund Airport in 2008, is de 9 grootste luchthaven in Zweden. Afgezien van de Trondheim is geen reguliere internationale routes vanuit Åre-Östersund Airport, maar het is meer chartervluchten. In de winter komt de chartervluchten naar de luchthaven in verband met skiturisme.

Åre-Östersund Airport heeft een kleine selectie van winkels en eet-drinkgelegenheden. Het beschikt over draadloos internet en vergaderruimtes. Er zijn geen hotels op de luchthaven.