Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Piteå

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Piteå zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Piteå mini-gids

Autoverhuur Piteå
Autohuur Piteå – Foto: © Ricborge

Piteå ligt aan de Botnische Golf, verre noorden van Zweden – in de Norrbotten.Het heeft de status van stad sinds 1621 – en is vandaag de belangrijkste toeristische stad in de Norrbotten. Het is zowel omdat het een natuurlijk startpunt voor uitstapjes naar andere delen van Norrbotten, en de stad zelf heeft ook veel te bieden – met name van recreatieve activiteiten.

Er zijn vele mogelijkheden voor outdoor-activiteiten – zomer en winter – in en rondom Piteå. Het is waarschijnlijk de meeste toeristen komen hier in de zomer, en dan de prachtige archipel een zeer populaire toeristische attracties. Verschillende van de eilanden in de archipel biedt accommodatie opties.

10 km ten zuidwesten van Piteå Pite is Havsbad, waar sprake is van zwemmen en buiten als binnen. Bovendien kan men hier bezoeken Akva upplevelsecentrum.

Er is verder een aantal grote parken en natuurreservaten in Piteå gebied. Badhusparken door Strömsund gracht in het centrum van de stad is het grootste park – en een beetje buiten de stad kunt u een bezoek van de ecologische natuurpark Ekopark Rosfors.

Öjebyn stad (dat is de oude naam van Piteå) bevat diverse historische bezienswaardigheden. Dit was de oorspronkelijke centrum en het gebied Öjeby Kyrkstad en Kyrkstadsmuseum kan een oude, authentieke houten architectuur te presenteren

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Luleå Airport, gelegen ca. 60 km ten noorden van Piteå.