Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Skellefteå

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Skellefteå zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Skellefteå mini-gids

Autoverhuur Skellefteå
Autohuur Skellefteå – Foto: © Jörgen Lundqvist

Skellefteå, die ongeveer. 33.000 inwoners, gelegen in de provincie Västerbotten – 94 mijl ten zuiden van Piteå en 136 km ten noorden van Umeå. Skellefteälven door de stad loopt, en de afstand van het centrum van afvoer van de rivier in de Botnische Golf is ca. 15 km. Er is Skelleftehamn (ca. 3200 inwoners), die fungeert als Skellefteå “poort”.

Skellefteå geleidelijk aan ontwikkeld tot een stad van ongeveer 1730 tot aan de volledige handel in rechten werd bereikt in 1845. Een kerk van de plaats had, echter hier al sinds de 1100’s. De belangrijkste kerk van vandaag, Skellefteå Landsförsamlings Kerk, werd begonnen in de 1300’s – maar later zowel zijn aanzienlijk verbeterd en uitgebreid. Samen met de wijk Bonn Stan (waaronder 116 overlevende zogenaamde “kyrkstugor”) en Zweden oudste houten brug (Lejonströmsbron uit 1737), is de kerk in een cultureel gebied genaamd “Skellefteå sockencentrum. Dit gebied is de stad de belangrijkste toeristische attractie.

Skellefteå heeft ook veel te bieden friluftsakiviteter – zomer en winter. Er zijn verschillende soorten van wintersport locaties in en rond de stad – en de zomer is deze uitstekende mogelijkheden voor vissen in de rivier. Bovendien zijn er diverse attracties voor kinderen, zoals tijdens de zomer park Lilleputthammer Land en Water Park Vitbergsbadet (die overigens ook aantrekkelijk is voor volwassenen).

De regionale luchthaven Skellefteå flygplats is 20 km ten zuiden van de stad – en regelmatig routes naar Stockholm (Arlanda).