Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Umeå

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Umeå zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Umeå mini-gids

Autoverhuur Umeå
Autohuur Umeå – Foto: © Mikael Lindmark

Umeå is het administratieve centrum van de provincie Västerbotten. De stad heeft ca. Ume älv voorbij het centrum en aan het eind van haar zien we het stadje van de Sund Holm (ca. 8000 uit te nodigen organiseren), die als Umeå haven van Antwerpen.

Umeå heeft in de afgelopen jaren zwaar geïnvesteerd in kunst en cultuur – en om die reden aangewezen als Culturele Hoofdstad van Europa 2014. Zij hield een aantal belangrijke culturele evenementen hier, in het bijzonder in de muziek.   De belangrijkste zijn Umea Jazz Festival, Umeå volksmuziek festival, Umeå Open, Punk Festival, Huis van de Metaal en MADE Festival (Muziek, kunst, dans – Etcetera).

Anders zijn er diverse interessante musea in Umeå. De meest bekende is Bild Museum (hedendaagse kunst), Svenska Skidmuseet, Västerbotten Museum en Umedalen Sculpture (een sculptuur park met permanente installaties – maar toont ook wisselende exposities).

Umeå Airport City Airport ligt op 4 km buiten de stad – en van Holmsund is er de ferry naar Vaasa in Finland