Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Skövde

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Skövde zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Skövde mini-gids

Autoverhuur Skövde

Autohuur Skövde – Foto: © Jarke

Skövde is gelegen in Västra Götalands län – halverwege tussen de twee grote meren Vättern en Vänern. De stad, die gesticht werd in de jaren 1300, heeft circa. 32.000 inwoners – en heeft een lange historie als garnizoensstad.

Onder de culturele attracties van Skövde, vinden we Garrison Museum en het Museum van Skövde. Bovendien is het relatief nieuwe Skövde Cultuur in een milieu waar het plaatsvindt een aantal belangrijke culturele evenementen. Het huis bevat zowel het kunstmuseum, toneel, bibliotheek en archief. Anders moet worden vermeld dat een filiaal in Götebogsoperan hier heeft.

Een grote brand in 1759 zet het grootste deel van de stad in puin Skövde. Vandaag is er slechts een gebouw links in het centrum, dat werd gebouwd vóór de brand – Stuga Helens (waarschijnlijk opgenomen aan het begin van 1700).

Skövde is ook bekend als een levendige shoppingby – en er zijn diverse moderne winkelcentra hier. Onder hen zijn Koophandel, Vasaporten en Elin’s Esplanade het grootst is.

Er is een klein vliegveld net buiten de stad, maar op dit moment werken er alleen taxi vlucht. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Jönköping Airport , ligt op 72 km ten zuiden van Skövde.

Nederlands