Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Trelleborg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Trelleborg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Trelleborg mini-gids

Autoverhuur Trelleborg
Autohuur Trelleborg

Trelleborg is Zweden’s meest zuidelijk gelegen stad.Het heeft ca. 26.000 inwoners en is gelegen in Scania (dat is de naam van een landschap en een LAN).

Trelleborg is voor het eerst genoemd in schriftelijke bronnen in 1257, maar heeft zijn oorsprong eerder – de Vikingen – toen er een ring kasteel (een zogenaamde “ambtenaar”) hier. Dit is onlangs gereconstrueerd na een archeologische vondsten, en is nu een van de meest populaire attracties.

Andere bezienswaardigheden in Trelleborg is de oude watertoren uit 1912 (die momenteel onder meer een cafe), Trelleborg City Park (gebouwd in 1896) en Art Museum Axel Ebbesen Konsthall.

Trelleborg is ook wel bekend als een drukke havenstad, die is bezig met een uitgebreide transport zowel vracht en passagiers. De veerboot link hier zowel naar Sassnitz, Rostock en Travemünde in Duitsland – en Swinoujscie, Polen.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Malmö Airport (Sturup), gelegen in Svedala, 28 km ten noordwesten van Trelleborg.