Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Malmö Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Malmö Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Malmö Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Malmö Luchthaven
Autohuur Malmö Luchthaven – Foto: © Jorchr

Malmö Airport, ook wel Sturup Airport (IATA: MMX), is een luchthaven Svedala ligt net buiten het ongeveer 28 km van Malmö, 26 km van Lund en 55 km van het centrum van Kopenhagen. Er is een bus vanaf het vliegveld naar zowel Malmö en Lund, en er zijn plannen om het spoor te bouwen naar Kopenhagen. De auto vertegenwoordigd verhuurbedrijven zoals Avis, Europcar, Hertz, Budget, Sixt en Mabie.

1.527.220 passagiers bezocht Malmö Airport in 2009, en is Zweden 5 grootste luchthaven.Het wordt bezocht door veel chartervluchten die voornamelijk vluchten tussen januari tot en met juni, naar bestemmingen in Zuid-Europa en Turkije. Alle drie de verschillende bedrijven die naar Bagdad van Malmö.

Malmö Airport heeft 5 verschillende bars, cafes en restaurants en drie winkels die een duty free shop op te nemen. Andere faciliteiten zijn internetcafes, conferentiecentrum, ATM. Best Western Sturup Airport Hotel is gelegen op de luchthaven.