Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Trollhättan

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Trollhättan zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Trollhättan mini-gids

Autoverhuur Trollhättan
Autohuur Trollhättan – Foto: © Tubaist

Trollhättan is een industriële stad met ca. 46.000 inwoners, gelegen in Västra Götalands län – 32 mijl ten oosten van Uddevalla en 77 mijl ten noorden / noordoosten van Gotenburg. Trollhättan werd een stad pas in 1916 – en is het best bekend als een site voor de productie automotive SAAB (die in 2010 werd overgenomen door de Nederlandse autofabrikant Spyker Cars). De vliegtuigmotoren fabriek Volvo Aero is gevestigd in Trollhättan.

De meest populaire toeristische attracties in Trollhättan is gerelateerd aan de Göta Alv, die stroomt door de stad. Dit geldt voor de waterval Trollhättefallen en – niet in het minst –   De 82 km lange Canal Trollhätte, die Kattegat verbindt Zweden’s grootste meer, Vänern, met.In het gedeelte van het kanaal gelegen aan de Trollhättan is Polhems slussled, een bij naam genoemde lock systeem na de ontwerper Christopher Polhem (1.661 tot 1.751 duizend). Het project werd voltooid in 1752, het jaar na de dood Polhems – maar de oudste sluis (Lilla Edet Slussen) werd opgericht een generatie eerder (1607).

Andere bezienswaardigheden in de stad hebben SAAB Museum en het Science Center Innovatum vermeld. Anders heeft de afgelopen jaren ontwikkelde een spannende omgeving voor de productie van films in Trollhättan – in de volksmond “Trollywood.

De regionale luchthaven Trollhättan-Vänersborg flygplats (met routes naar Stockholm Arlanda en Bromma luchthavens ) gelegen op 5 km ten noordoosten van de stad -, terwijl de dichtstbijzijnde internationale luchthaven Landvetter in Gotenburg.