Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Visby

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Visby zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Visby mini-gids

Autoverhuur Visby
Autohuur Visby

Visby is de enige stad op het eiland Gotland in de Baltische – en dus ook het administratieve centrum van Gotland. De stad heeft een lange geschiedenis, en geschat wordt dat het werd opgericht al rond het jaar 900 ADKr. Later had een centrale positie binnen de Duitse Hanze. Visby heeft op dit moment. 22.500 inwoners.

Er zijn een aantal historische monumenten in Visby – en de oude stad centrum (bv. door ongeveer 150 middeleeuwse) UNESCO World Heritage List. Een van de attracties zijn   Visby Kathedraal (S: neem Mary kyrkan) – een kathedraal van 1225Bovendien zijn er niet minder dan 14 kerk ruïnes uit de Middeleeuwen in en rond de stad.

Ook de oude muur uit de jaren 1200 (3,5 km is bewaard gebleven) is een populaire toeristische attractie. Anders, Visby Museum en de prachtige botanische Niska Trädgården vermeld.

Er zijn veerboten naar Visby, zowel vanuit Oskarshamn Nynäshamn en van het Zweedse vasteland – en de regionale luchthaven is ongeveer flygplats Visby. 3.5 km ten noorden van het centrum.