Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bazel Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bazel Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bazel Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Bazel Luchthaven
Autohuur Bazel Luchthaven

Luchthaven Bazel (BSL), officieel genaamd de Euro Airport Bazel-Mulhouse-Freiburg, gelegen op 8 km ten noordoosten van Bazel, 25 km ten zuiden van Mulhouse in Frankrijk, evenals in de buurt van Freiburg in Duitsland. Er zijn bussen tussen de drie steden en de luchthaven en het plan is een treinverbinding. Autopôle autoverhuurbedrijven, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt citeer zijn vertegenwoordigd in de 3e verdieping van zowel de Franse als de Zwitserse afdeling van de luchthaven.

4.270.000 passagiers bezocht Bazel Airport in 2007. Het is een van de weinige luchthavens in de wereld, dat is uitgevoerd in samenwerking tussen de drie landen, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk en is verdeeld in een Zwitserse en een Franse afdeling. 21 verschillende luchtvaartmaatschappijen die vliegen vanaf de luchthaven.

De selectie van cafes, bars en restaurants zijn goed, en er zijn verschillende tax-free shops. Andere faciliteiten omvatten draadloze toegang tot internet voor een vergoeding, speeltoestellen voor kinderen, contant geld en conferenties – business kamers. Het dichtst hotel is gelegen aan de Franse kant, het Hotel Formule 1 Bale Aeroport.