Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bern Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bern Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bern Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Bern Luchthaven
Autohuur Bern Luchthaven

Regionale luchthaven Bern (BRN) ligt 9 kilometer ten zuidoosten van Bern, maar is in werkelijkheid dichter bij de stad Belp, en is daarom vaak Bern Belp.Er is een bus tussen de luchthaven en Bern. De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven is Sixt en Avis.

Ongeveer 200 000 personen een bezoek aan Bern Airport per jaar. Parijs, Bern en München zijn de vaste bestemmingen van Bern Airport, terwijl een 20-eeuwse bestemmingen alleen in de winter of zomer seizoen van het handvest.Bern Airport wordt bediend door vijf verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Bern Airport heeft een bistro en een tax-free shop en een lounge. Luchthaven Bern-Belp gat in de buurt van de luchthaven.