Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bern

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bern zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bern mini-gids

Autoverhuur Bern
Autohuur Bern

Bern, dat is zeer terecht in Zwitserland, is zowel het land en de hoofdstad van kanton Bern.De stad heeft een bevolking van ca. 127000 – waardoor het op drie na grootste van Zwitserland. De dominante taal van Bern is Duits.

De meeste bezienswaardigheden van de stad bevinden zich in de oude stad – die in zijn geheel is opgenomen op de UNESCO World Heritage List. Naast een goed bewaarde gebouwen met wortels in de middeleeuwen, is er een aantal historische bronnen met 1.500-eeuwse motieven. Een van de beroemdste gebouwen in de stad, vinden we drie torens in de jaren na 1200 had poort functies: Zytglogge, Käfigturm en Holländerturm.

Anders wordt beschouwd als de oude gemeenteraad gebouw als Erlachenhof de stad staseligste huis. Het werd gebouwd in 1747. Ook de gotische middeleeuwse kerk Berner Münster en brug Untertorbrücke – zowel uit de 1400 eeuw – is een van de belangrijkste architectonische bezienswaardigheden van Bern.

Bern is in alle opzichten een kunst en cultuur – en de vele interessante culturele instellingen is een bewijs. Een van de meest bezochte is de Stadt Theater Bern, waar het in beide toneelstukken, opera en ballet.

Gezinnen met kinderen zullen waarschijnlijk ook graag voorrang te geven aan een uitstapje naar de dierentuin Tierpark Dählhölzi, waar u Voor een beroemde “berenkuil” (met live beren) – die een traditie in de stad die teruggaat tot het jaar 1411 vertegenwoordigt.

Luchthaven Bern-Belp, net ten zuiden van het stadscentrum, is een relatief kleine regionale luchthaven.Nærneste International Airport ligt in Zürich ( Flughafen Zürich ), CA. 125 km ten noordoosten van Bern.