Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Chur

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Chur zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Chur mini-gids

Autoverhuur Chur
Autohuur Chur

Alpenstadje Chur (ca. 35.000 inwoners in 2009) is de hoofdstad van het kanton Graubünden in het westelijk deel van Zwitserland. Het ligt 593 meter boven de zeespiegel – in Alpenrhein Valley. Het merendeel van de bewoners hebben Duits als moedertaal.

Chur is de oudste stad van Zwitserland, en is bedoeld als de hoofdstad van de Romeinse provincie Rhaetia eerste al in het jaar 15 v.ChrKr. Het centrum ligt op Post-plein, waar de autovrije Altstadt (oude stad) met de meer moderne gedeelte van het centrum met elkaar verbindt. De buurt van Post Platz is goed bezocht Bündner Kunstmuseum.

In de Altstadt, die bewaard is gebleven veel van hun middeleeuwen stijl, zijn er verschillende gebouwen die op de nationale, de Zwitserse lijst van belangrijk cultureel erfgoed – met inbegrip van de drie kerken van St. Mary Hemelvaart, St. Maarten en St. Luzia.

De dichtsbijzijnde internationale luchthaven Flughafen Zürich, gelegen ca. 119 km ten westen van Chur.