Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Frauenfeld

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Frauenfeld zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Frauenfeld mini-gids

Autoverhuur Frauenfeld
Autohuur Frauenfeld / Photo by Odanata

Frauenfeld (22.000 inwoners) is de hoofdstad van het kanton Thurgau, gelegen in het noorden van Zwitserland, CA. 43 km ten zuidwesten van Zurich. Meervoud De taal in de stad zijn Duits.

Frauenfeld is een stad die zwaar heeft geïnvesteerd op het creatieve ontmoetingsplaatsen voor kunst en cultuur activiteiten. Kulturzentrum Eisenwerk te houden, bijvoorbeeld in een verlaten ijzer werkt – en vandaag bevat ruimte voor theater, concerten en beeldende kunst.

Een beetje buiten de stad is het voormalige klooster Kartause Ittingen, die beide dienst doen als opleidingscentrum en herbergt het Thurgau Art Museum. In het complex is er ook een populair restaurant.

Anders, Frauenfeld vooral bekend om de internationale rock en hip-hop festival-Openair Frauenfeld, die hier werd elk jaar gehouden sinds 1985. Hit, vele wereldberoemde artiesten uit te voeren, en jaarlijks zijn er ongeveer 100.000 mensen een bezoek aan het festival.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Flughafen Zürich, dat is detn grootste luchthaven in Zwitserland.