Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Locarno

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Locarno zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Locarno mini-gids

Autoverhuur Locarno
Autohuur Locarno

Locarno ligt in het Italiaanstalige kanton Ticino – in het bijzonder, in het zuidoostelijke deel van Zwitserland, vlakbij de grens met Italië. De stad van de pittoreske locatie aan het noordelijke einde van de Great Lake Lago Maggiore – en aan de voet van de Alpen – Locarno heeft een populaire toeristische bestemming. De bevolking stijgt van 15.000 tot 65.000 als de buitenwijken zijn inbegrepen.

De oude stad Città Vecchia is een van de belangrijkste attracties in Locarno. Anders, zijn enkele van de meest gewilde plekken aan de rand van – of of net buiten – het centrum van de stad. Dit omvat de kasteel Castello Visconteo vanaf 1100 en de abdij Madonna del Sasso. Deze laatste zijn in het hooggelegen dorpje Orselina.Wanneer een kabelbaan naar de top van de 1.340 meter hoge berg Cardaca – waar u kunt worden vervoerd met de stoeltjeslift naar de top van Cinetta (1671 m). Van beide pieken, het is een fantastisch uitzicht.

Een beroep van een iets ander type is Astrovia Locarno, dat is een model van het zonnestelsel in schaal 1:1 miljard. De Zon en de planeten zijn plaatsen langs de fietspaden in het terrein en de langste afstand – tussen de zon (op de rand van de Locarno) en Pluto (in het dorp tekens) – is 6 km.

Het centrale plein Piazza Grande in de Città Vecchia (“Old Town”) is in de zomer plek voor vele buitenactiviteiten concerten – met name in verband met de Maan en Sterren Festival in juli van elk jaar. Een andere belangrijke jaarlijkse kulturegivenhet het prestigieuze Internationaal Filmfestival van Locarno in augustus.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Lugano Airport, 46 km ten zuiden van Locarno, die fl.a. zijn routes naar bestemmingen in Italië, DuitslandFrankrijk en Engeland.