Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lucerne

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lucerne zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lucerne mini-gids

Autoverhuur Lucerne
Autohuur Lucerne

Luzern dat is de hoofdstad van het kanton met dezelfde naam, gelegen in Zwitserland – door Vierwaldstättersjøen (Lucernesjøen).De stad heeft 57.890 inwoners, meestal Duitstalige. De stad heeft uitzicht op de beroemde bergen Rigi en Pilatus. De laatste, waar de top is 2132 meter boven zeeniveau, kan men bereiken via een kogge pad (’s werelds steilste).

Luzerne is een van de meest populaire toeristische steden in Zwitserland en heeft veel bezienswaardigheden te presenteren. Een daarvan is de Kapel Bridge (Kapelbrug) uit 1333. Ernaast vinden we Wasserturm – een 34 meter hoge watertoren uit rond 1300, dat is een van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden van Zwitserland.

Museggmauer, die bestaat uit drie torens werden oorspronkelijk deel uit van de oude stadsmuren uit de jaren 1300, is ook een populaire attractie. In een van de torens (Zytturm) vond het oudste bekijken (vanaf 1535).   Anders, de Altstadt (“Old Town”) op zichzelf al een attractie – met een aantal goed bewaarde historische gebouwen. In een van de parken, vinden we een zeer bijzonder monument, dat is uitgehouwen in een rots – een 6 meter lange reliëf leeuw (Löwendenkmal) van de Deense beeldhouwer Bertel Torvaldsen.

Van de moderne gebouwen hebben KKL (Cultuur und Kongresszenter Luzern) wordt genoemd. Hier vindt u een concertzaal zitten 1800 mensen, die wordt beschouwd als een van de beste.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Flughafen Zürich, 52 km ten noordoosten van Luzern.