Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Montreux

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Montreux zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Montreux mini-gids

Autoverhuur Montreux
Autohuur Montreux

Montreux is een stad met 23.800 inwoners (2008) ligt in het Franstalige kanton Vaud (Duits: Waadt) – in het bijzonder, in het noordoosten van het Meer van Genève (Lac Leman), aan de voet van de Alpen

De stad is vooral bekend om zijn vele populaire culturele festivals en concerten. De beroemde “Montreux” voor tv-producties (officiële naam: Rose d’Or), hier werd gehouden in de periode 1958-2003, toen het werd verplaatst naar Luzern.

Een andere belangrijke internationale evenement is de jaarlijkse Montreux Jazz Festival. Montreux Casino moet ook worden vermeld dat in 1971 werd herbouwd nadat het in brand gestoken tijdens een concert van de wereldberoemde rock artiest Frank Zappa. Nog een rockster, Freddy Mercury (1946-1991), zanger van de groep Queen, heeft zijn eigen standbeeld in de buurt van de oevers van het Meer van Genève.

Populaire bezienswaardigheden: 5 km ten zuiden van Montreux, deels in het water, ligt het indrukwekkende middeleeuwse kasteel Château Chillon, waar is er ook een museum. En voor diegenen die willen dat er een gemakkelijke manier om de top van de berg Rochers de Naye (2045 m) te nemen, is een tocht met de herkenbare pitch tandwielen, die passagiers vervoert naar de 10-mijl strekken zich uit van Montreux, aan te bevelen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Genève Cointin International Airport, gelegen 85 km ten westen / zuidwesten van Montreux.