Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Neuchatel

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Neuchatel zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Neuchatel mini-gids

Autoverhuur Neuchatel
Autohuur Neuchatel

Neuchâtel is een klein stadje in het westelijk deel van Zwitserland met 32.600 inwoners (2008).Het is gelegen aan het Meer van Neuchâtel, een van ’s lands grootste.Het meer is ook een populaire badplaats in de zomer, en men kan de rondleiding met een rondvaartboot van Neuchâtel.

Old Town is een van de grootste toeristische attracties van Neuchâtel – met zijn steile, kronkelende straatjes en steegjes evenals winkels en restaurants.Basiliek Notre Dame, die werd gebouwd in de periode 1100 – 1200 is ook een bezoekje waard en het Koninklijk Kasteel uit de 1100’s met de nabijgelegen toren “Tour des Prisons.”De laatste zijn de resten van een middeleeuws bastion van waaruit men een panoramisch uitzicht over de stad.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn “Centre Dürrenmatt” – een tentoonstelling van werken van de Zwitserse auteur, schilder en kunstenaar Friedrich Dürrenmatt.

Dichtstbijzijnde grote luchthaven is Genève Cointin International Airport, ligt 121 km ten zuidwesten van Neuchâtel.