Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur St Gallen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in St Gallen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

St Gallen mini-gids

Autoverhuur St Gallen
Autohuur St Gallen

St. Gallen is gelegen in het noordoostelijk deel van Zwitserland en is een van de grootste steden in het land met 74.900 inwoners (2008).Opgericht in 600, en heeft verschillende culturele en historische bezienswaardigheden. Bovendien, St. Gallen is een belangrijk knooppunt.

St. Gallen is gelegen in een vallei op 700 meter – met Appenzell gebergte in de buurt. Het hoogste punt is piek Säntis op 2502 m. Er zijn goede mogelijkheden voor openluchtrecreatie in de bergen, en men kan de kabelbaan nemen tot Säntis uit Schwägalp.

Grootste toeristische attractie in St. Gallen is de rooms-katholieke kathedraal “Stiftskirche St. Gallen” uit 1755. In de periode 1766 – 1805 werd de kerk kloosterkerk van het klooster St. Gallen. De kerk is genoteerd op de UNESCO World Heritage List.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn Textiel Museum, de historische en etnografische museum, Art Museum en het Natural History Museum.

De stad heeft haar eigen luchthaven – St. Gallen-Altenrheim Airport – met beperkte vluchten. Dichtstbijzijnde internationale vliegveld is Zürich Airport, gelegen 89 km ten westen van St. Gallen.