Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Yverdon Les Bains

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Yverdon Les Bains zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Yverdon Les Bains mini-gids

Autoverhuur Yverdon Les Bains
Autohuur Yverdon Les Bains

Yverdon-Les-Bains is een klein stadje met 25.000 inwoners (2008), die is gelegen op het Meer van Neuchâtel, in het westelijk deel van Zwitserland. De stad behoort tot het Zwitserse kanton Vaud, en is een belangrijk regionaal centrum voor handel en toerisme.

Yverdon-Les-Bains is vooral bekend om zijn minerale bronnen en het therapeutische thermale bad van zwavelzuur water. De stad heeft ook de culturele en historische bezienswaardigheden, waaronder de middeleeuwse oude stad, alsmede diverse musea en theaters.

Yverdon kasteel uit de jaren 1200 bevindt zich op het plein in de oude stad, is een van de meest bezochte attracties. Het kasteel herbergt ook een plaatselijke museum voor geschiedenis – “Musee d’Yvedron” (die werd opgericht in 1761) evenals een Zwitserse Modemuseum.

Yverdon-Les-Bains anders konden bieden winkels en het nachtleven met pubs en gezellige restaurants.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Genève Cointin International Airport, gelegen 86 km ten zuid-westen van Yverdon-Les-Bains.