Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Zug

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zug zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zug mini-gids

Autoverhuur Zug
Autohuur Zug

Zug (25 800 inwoners in 2008) ligt aan het meer Zugersee, en is de hoofdstad van het Zwitserse kanton Zug.Het is gelegen aan de voet van de berg Zugerberg, die 1.039 m. maatregelen

Zug is bekend dat het een ideale toeristische bestemming voor recreatie, kulturturelle activiteiten en outdoor activiteiten.

De stad de belangrijkste trekpleister is de oude stad met historische gebouwen en de oude stadsmuren uit de jaren 1500. Andere bezienswaardigheden in Zug’s City Hall uit 1505, St. Oswald’s Church uit 1478, Afrika Museum, Art Gallery (met schilderijen en beeldhouwwerken) en het prehistorische museum – welke modellen van hoe mensen leefden en overleefden in de ijstijd, steentijd en bronstijd displays.

The Palace Museum in Zug is ook een populaire attractie, waar delen van het gebouw is uit de 1000’s. Binnen vind je de cultureel-historisch museum met interessante exposities. Het kasteel, dat is een mijlpaal in de stad, heeft functioneerde als een vesting en het verblijf. Er is ook een geweldig uitzicht vanaf het Palace Museum van de stad en Zugersee.

Zug heeft een aantal jaarlijkse festivals – waaronder jazz festival in augustus en meer festival “Seenachtsfest” in juni / juli.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Flughafen Zürich, ligt 50 km ten noorden van Zug.